DINNER料理に込められたテロワールストーリーを楽しむ、バラエティ豊かなアラカルトメニュー
“各地のテロワール食材が融合する料理”と“薪火グリラーで焼き上げる肉料理”
「9つの扉」を意味する店名、ナインドアーズ。
その扉は、各地へと繋がっています。
「体感するテロワール」をコンセプトに、厳選された「テロワール(土壌)」から季節ごとに届けられる本当に美味しい食材を昇華させた料理。
その第一弾のテーマは「九州」。
博多にいながら、まるで九州中を旅しているような
食体験を味わっていただきます。
ひとつひとつの扉を開けるように、その料理の背景に思いを馳せながら
“ストーリーのある食”をお楽しみください。
ナインドアーズ 総料理長 山中 聡一郎
The name of the shop means "nine doors."
Those doors are connected to various places.
Implementing the concept of "experiencing the terroirs,
" the cuisine here transforms into something sublime the truly delicious ingredients
that are delivered every season from the carefully selected "terroirs (breeding grounds)."
The theme for the first outing is "Kyushu."
While remaining in Hakata, you can savor such a dining experience as the one
that you might actually have if you were traveling throughout Kyushu.
As if you were opening a door one-by-one, please enjoy each
"meal that comes with a story"
while thinking about the background of that particular cuisine. Nine Doors Chef Soichiro Yamanaka
*当店の白米は国産米を使用しております。*写真はイメージです。*ディナーメニューは全て税込価格です。
四季折々の九州の食材に拘った自慢のコース料理もご用意しております。
また、アレルギー、苦手な食材等はお申し付けください。
vol.01九州テロワールKYUSHU-TERROIR
九州産の食材を使用しているお料理にはマークがついています。
また、グランドメニューのお料理は一部の紹介となっております。
四季折々の九州の食材に拘った自慢のコース料理もご用意しております。
また、アレルギー、苦手な食材等はお申し付けください。